Triunghiul iubirii 2 Episodul 102 din 24 Mai 2012 VIDEO

Triunghiul iubirii 2 Episodul 102 din 24 Mai 2012 VIDEO

Triunghiul iubirii 2 Episodul 102 din 24 Mai 2012 VIDEO,Triunghiul iubirii 2 Episodul 102 din 24 Mai 2012 online, la ora 19:15 Joi 24 mai pe Naţional TV




Triunghiul Iubirii 2 prezintă povestea de dragoste a două suflete pereche Dev şi Radhika.

Fără a continua firul istorisirii din momentul în care s-a terminat prima parte, cea de-a doua parte a serialului Triunghiul Iubirii rescrie complet viaţa celor doi protagonişti, ca şi cum din cenuşa iubirii primului sezon se naşte o iubire absolut nouă, ba chiar mult mai puternică decât prima.

În Triunghiul Iubirii 2 povestea începe în copilăria eroilor principali. Radhika este un copil adoptat care locuieşte într-un orăşel numit Rawal. Dev, de data aceasta copil nelegitim şi nerecunoscut al familiei Purohit, vizitează orăşelul Radhikai, cei doi se întâlnesc şi devin buni prieteni, mai mult, familiile lor decid să le unească destinele căsătorindu-i.

Pe măsură ce copiii cresc, în scenă reintră familia Purohit, prin Maheswaricare, nora cea mare, care, din interese financiare meschine, încearcă să o căsătorească pe Radhika cu Rohan.
Destinul îi readuce împreună, după 15 ani, pe Dev şi Radhika, chiar înaintea nunţii cu Rohan. O va recunoaşte Dev pe Radhika? Se va mărita Radhika cu Rohan? Îşi vor mai aduce ei aminte de căsătoria din copilărie? Va triumfa iubirea?